Hej godingar känner att jag behöver få skriva av mig lite jag och min sambo har 4 bar på åldrar 2 ,5,7,3 och nu är de så att dan innan jul tog ja ett gravidtetstest o de va posetivt ja vart ju glad för har sagt max 5 st sen stänger ja fabriken haha o min sambo likaså men när han väl insåg att ja va gravid nu så sa han du får göra abort ja vill ha ett till men inte just nu ,ja bah aha oki så har gråtit till sömns är så kluven både vill o inte när han säger så men samtidigt vrf ska man behålla nästa när de passar han om han ändå vill ta bort denna lilla pärla i magen? Vist ja arbetstränar bara än så länge men ja ser det så här bättre göra allt klart med barn sen bara satsa på framtiden.min mamma är ju min bästa vän plus mamma och hon tycker att ja ska lyssna va mitt hjärta säger hon menar på att jag som redan är så känslig kommer att ta hårt på en abort sa hon då hon själv gjort en o går än idag o tänker hur han/hon skulle ha sett ut så hon tycker ja ska behålla sen skaffa preventivmedel eller sterilisering vilken ja själv vill då ja vill ha kejsarsnitt i så fall :) oj så långt detta inlägg blev men skönt o få skriva av sig vad hade ni gjort i denna situation? Kan ju tillägga att sambon e pappa till alla 4 plus den i magen med.