Blir så förvirrad och känner mig hjälplös. Vi väntar vårat första barn den 27 september och ikväll så kom den stora frågan Min pappa va och hälsade på och frågade vad vi hade för planer på julafton Har inte firat med dom på flera år pga av att jag har jobbat varje jul Men denna jul så är jag ledig och nu kommer situationen Min sambo har en tradition att han alltid är hos sina föräldrar på julafton och att jag åkte till min mamma efter jag slutat och så mötes vi hos vänner på kvällen. Men nu kommer min pappa och säger att han vill fira jul med oss Så alla vill fira jul Jag känner att det blir för mkt att åka mellan 3 familjer med en 3 månaders bebis och min pappa bor 3 timmar bort så Hur ska man dela upp det?? Min sambo säger att han ej tänker ändra sina rutiner och ta med sig bebis till hans föräldrar och då blir jag arg för jag Vill oxå fira med min sida Så hjälp hur Ska man göra?? 😵