Ett forum för att prata av sig! Fick ett missed abortion i vecka 9 i mitten av juli, under ett första ultraljud där vi hade hopp om att se ett tickande hjärtat. Fick göra en medicinsk abort 10 dagar senare. Fick ägglossning snabbt efter men avvaktade då barnmorskan sa att det var bäst. Nu sitter jag här och har precis återigen mötts av besvikelsen när mensen kommer. Känns som jag grävs djupare och djupare ner i en depression fylld av sorg och ångest, försöker sysselsätta mig med allt för att försöka släppa tanken på barn. Träning, jobb och annat. Men nu känns det som det håller på att ta över mig! Så fick jag precis reda på att min syster är gravid med sitt första barn. Är så glad för hennes skull men mitt eget hjärta brister. Dessutom känns det som att min menscykel blivit knäpp, alltid haft regelbunden innan men nu har cykeln blivit oregelbunden. Tror bara jag saknar någon att prata och ventilera! Hur blir jag av med smärtan och alla tankar, vill ändå kunna njuta av mitt liv trots att jag inte är eller blir gravid. Varför är det så svårt att släppa längtan och tanken om barn 😞