Har tänkt o tänkt har 2 flickor o 2 pojkar mina yngsta heter melwin o melizza o de 2 första ebba o Elias nu vet man ju dock inte va de blir men älskad oavsett vad , har mina förslag miranda om de blir en tjej o blir de pojke så tänker Ja noah eller va tycker ni för namn passar ? men vill försöka klämma in ett vackert blomnamn om de blir en tjej i mellannamn mina andra 2 flickor har de ska matcha med christin, .sen undrar jag en allmän fråga nu när man ska gå o bli mamma igen vad finns de för typ av vagn? Tänker min 2 åring o 3åring sitter i vagn nu men finns det vagn för 3 st? Eller ska ja få ha bärsele? Sen en sista fråga är det någon från västmaland som fått beviljad kejsarsnitt? Vill ha de pgr av att sist tog man risker de va en kontrollerad igångsättning då min yngsta låg i säte vill inte ta sån risk igen kommer bli Västerås ja föder i !