Hej. Jag går in i vecka 36 på måndag, vilket innebär att det strax är dags. Vi har även blivande storebror, 5år. Det jag funderar över är hur ni andra föräldrar gjort, om ni behövt åka in till förlossningen mitt på natten. Har ni väckt barnet och sagt hej då, så att barnet inte vaknar upp och så är man inte hemma? Det känns inte bra att åka iväg utan att säga hej då. Men samtidigt är jag orolig att han i så fall kommer bli väldigt ledsen när vi ska åka iväg. Min syster kommer vara barnvakt under tiden vi är på förlossningen och BB och det vet sonen om. Men vet inte hur man ska göra om det är på natten. Är väldigt kluven. Könns viktigt att söga hej då, så han vet när han vaknar att man inte är hemma men vill samtidigt inte väcka, om han sedan skulle bli jätteledsen, vilket jag befarar att han förmodligen kommer bli. Sånt dilemma. Vill bara göra det bästa av situationen, för hans skull. Skulle gärna höra hur andra i samma situation gjort 😃