Hej! Känns som att jag inte gör nått annat än att skriva i detta forum, men som en orolig själ och första gångs mamma har jag mycket oro och funderingar.. Enda sedan min son var nyfödd så ”skakar” han. Det är svårt att förklara men han han plötsligt börja vibrera/rysa i ca 1-2 sekunder. Ser typ ut som när en vuxen får en rysning.. Jag tog upp detta med BVC idag och hon sa att detta var vanligt bland bebisar. Det har nu gått ett par månader, min son blir 5 månader nästa vecka och det har fortfarande inte gått över. Jag tycker det är väldigt obehagligt och ser framför mig att han är sjuk eller har någon nervskada eller vad som helst. Jag ska till BVC på kontroll nästa vecka och ska då ta upp detta igen. Men jag blev nyfiken ifall någon här upplevt samma sak med era barn? När försvann det? Vad berodde det på? Jag tänker som sagt bara på ”worst care senario”, hade gärna hört från andra som har haft samma.