Det är såhär att imorgon ska vi fira min vän som fyllt 20, det är bara en som vet om att jag är gravid, jag måste alltså fejka, har gjort det en gång förut och druckit juice utan någon sprit då förstås. Men när jag gjorde det var det absolut ingen som märkte! Nu ska vi gå ut och äta, bowla och lite sådant dom kommer fråga varför jag inte dricker till maten och varför jag inte feströker, alltså allt som jag gjort förut?! En kompis har fixat välkomsdrink som är lite jordgubbsvin, dock tycker jag inte om det och det vet alla så den delen kommer jag nog undan lätt. men det kan bli att dom säger: är du gravid? jag svarar nej då utmanar dom mig typ att ta en shot?! VAD SKA JAG GÖRA?! Min sambo tyckte att jag skulle säga att jag inte kunde komma. Kan absolut inte säga det när det är min absolut bästa vän som fyllt 20 och hon skulle förstå då med en gång. Det är för tidigt att säga till alla tycker jag, har inte ens sagt det till mina föräldrar, utan det ska jag göra i helgen. Jag blandar mina drinkar i köket, och då tar jag ju bara juice i när igen ser. HAR NI NÅGRA TIPS?! // Sjukt orolig tjej!!!