Va i vecka 12 (11+4) så började jag blöda va på toa märkte inget tills jag kände som att nån liten boll gick ut från mig jätte hemsk känsla inga värk eller nått torkade såg att det va färsk blod gick till privat klinik eftersom jag va på semester utomlands gjorde UL bebisen va kvar hjärta slog och storlek på bebisen va bra i den vecka jag va allt va ok fick gå och ta medicin samt vila sista vecka på semester hände det detta hände förra måndags sens dess har jag haft på morgonen små droppar blod använder trosskydd så lite blod nu en vecka har gått och jag har islykta med medicin i lördags morse va sista dagen blödde inget under hela lördag andades ut men så igår på morgonen så kom det droppar blod igen och idag ringde min Bm har tid imorgon för kontroll se vad det kan vara om jag får jobba eller inte är orolig vad som har hänt nu på en vecka nu är jag vecka 13 (12+4) så fort liten värk kommer tänker jag på det värsta jag vet att det behöver inte betyda nått farligt men ändå är det nån mer som har haft likadan situation eller liknade och liknade hur har det gått för er?så rädd första gravidet.A juste fick inte nån konkret svar från kliniken jag va på utom att det kan vara så när det livmoder växer och allt annat men hur länge ska man blöda små droppar :-( eller blöda