Hej! Jag och min sambo har försökt bli gravida i snart 2 år. Den 1/6 har vid tid för att påbörja IVF men i tisdags hände det som vi längtat efter, vi plussade! Eftersom jag har väldigt bra koll på min menscykeln vet jag att jag är i vecka 5. Nu till min fråga (som säkert tycker är löjlig). Men jag lider av munherpes och jag sista veckorna haft tre utbrott som avlöst varandra. Använder compeed munsårsplåster och haft detta på under dessa veckor. Sen igår läste jag på baksidan av förpackningen och där står det att det ej får användas av gravida eller ammande. Nu har jag panik. Inte så jag haft plåstret endast 1-2 dagar utan mer 2-3 veckor. Kan någon snälla lugna mig? Försöker lösa mig till vad som kan vara skadligt med det. Är okej att ha compeed skavsårsplåster men inte munsårsplåster… Försöker tänka att jag inte visste att jag var gravid men det spelar ingen roll. Efter att ha väntat så länge vill jag inte ha skadat det lilla lilla miraklet i magen.