Behöver lite pepp! För en månad sedan (1/5) gjorde vi ett tidigt UL i v9 som tyvärr visade att det lilla hjärtat slutat slå bara någon dag/några få dagar tidigare. Ett MA helt enkelt som vi 1-2 veckor senare gjorde en medicinsk abort för. I januari tidigare i år fick vi ett ännu tidigare missfall. Vi har försökt sedan september och det är uppenbart att vi ganska lätt kan bli gravida men att få den lilla att stanna verkar vara svårare. Eller så har vi haft enorm otur två gånger i rad och nästa gång går det vägen. Jag känner mig dock sjukt opepp på att fortsätta försöka, vill inte utsätta oss för fler nedslag. Jag skulle gärna vilja höra era historier som på något sätt liknar min, för att känna sig mindre ensam. Roligt att höra om er som fått er lilla till slut men också er som kanske fortfarande är där jag är!