Min man och jag har börjat fundera på att flytta till en annan stad och tycker att den bästa chansen är nu när jag kommer vara föräldraledig. Staden bi funderar på att flytta till har min man sitt jobb i och ligger ca 40 minuter bort från där vi bor nu. Alltså kommer jag inte kunna behålla mitt nuvarande jobb om vi skulle bestämma oss för att flytta då min man åker iväg och jobbar borta vissa veckor och jag sköter allt med förskolan för de två barnen vi redan har. Och jag blir nervös över tanken på att behöva säga upp mig och tänker då på när jag skulle behöva säga upp mig isåfall? Är det någon här som flyttat under föräldraledigheten och behövt säga upp sig från dåvarande jobb eller liknande och har tips eller andra inputs? Är ett väldigt stort steg för mig att flytta då jag bott här i hela mitt liv. Tacksam för alla svar jag kan få!