Idag är min mens sen med hela 2 veckor. Tog två test förra veckan som visade positivt, blev såklart överlycklig och ringde sambon med en gång när jag hade gjort det andra testet. Senare under förra helgen så ville han att jag skulle testa mig en gång till och det gjorde jag, varav att testet då visade negativt?! Så fortsatte testa mig några dagar senare och det förblir negativt hela tiden. Ska träffa min bm på måndag men blir så jäkla förvirrad.. Hur kan det visa positivt för att sen bli negativt? Har inte haft någon blödning så misstänker inte missfall än. dock känns mina bröst uppsvällda och sticker ibland, har även haft som stickande känslan i livmodern. Samt ökad aptit.. Sen har jag även två nätter i rad drömt om att jag varit gravid. Är så förvirrad! Finns det någon som varit med om liknande??