Jag har dem två senaste dagarna haft en extrem smärta som går från ländryggen ner i ischiasnerven, ner på baksida lår. Samt insida lår långt upp i bäckenet som strålar hela vägen ner på insida ner till knäna. Jag är helt sängliggandes och kan inte röra mig för det gör så ont. Hela nätterna har jag som molande mensvärk som kommer och går. Och så fort jag försöker vända på mig eller ska ta mig till toaletten så får jag såna sammandragningar att jag nästan vill kräkas. Jag har dem senaste 6 veckorna haft extrema problem med foglossning men detta är en smärta på en helt annan nivå och inte alls på samma ställen som jag haft problem med tidigare. jag är i v.38 med barn nr 2 och jag känner inte heller igen denna smärta från förra graviditeten heller. Snälla säg att det är någon som har erfarenhet av denna typ av smärta för jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag är helt dränerad på energi och sömn och de 5 metrarna till toaletten är en kamp.