Hej, Jag och min partner försöker bli gravida med vårt andra barn. Jag hade min andra ägglossning förra veckan, efter att ha tagit ut min hormonspiral. Vi hade samlag senast i torsdags och i lördags (endast två dagar senare), fick jag en rejäl molande värk i nedre delen av magen, som spred sig bak mot ryggen. Jag blev även plötsligt illamående och fick bli sängliggande i några timmar innan det släppte. Den molande värken höll dock i sig hela helgen och gör sig fortfarande påmind till och från. På söndagen började även mina bröst att ömma. Det låter osannolikt, men kan jag på något sätt ha känt av att ägget blivit befruktat, så pass snabbt efter samlag? Jag blir såklart oerhört nyfiken och vill veta så snart det bara går, och har beställt ett sk testa-tidigt graviditetstest. Då jag inte har koll på min menscykel ännu (den var oregelbunden under tiden jag hade min spiral), undrar jag hur tidigt efter samlag jag kan ta detta test. Är det någon här som vet? Jag har förstått att det tar upp till en vecka innan ägget vandrat in i livmodern. Har någon här några tips och råd gällande detta, eller har upplevt samma sak? Tack på förhand! Mvh Förväntansfull :)