Hej! Detta är min andra graviditet (tidigare missfall) och jag är i vecka 8 (7+4). Dem senaste två veckorna har jag mått så otroligt illa och inte haft någon matlust. Jag har besvär med kräkningar och andra magproblem flera gånger om dagen. Jag vet om att det är helt normalt och att det säkert kommer vara såhär i många veckor till men just nu är jag desperat efter tips på vad som kan gå att få i sig, har någon annan varit i liknande sits? Det jag lever på nu är kall potatismos, två assietter om dagen ungefär, som jag äter under ca 3 timmar för att få behålla, och några bitar paprika och äpple. Varken kött, ris, pasta, fil/yoghurt, soppa eller vanliga mackor går. Det tar mycket på mig för jag är konstant hungrig när jag inte är illamående och illamående blir jag så fort jag känner lukten av mat. Jag kan inte sova på nätterna för jag vaknar och är hungrig men jag kan inte heller äta för då mår jag ännu mer illa och matlusten blir noll. Jag studerar på högskola på 100% och har ingen energi till att fokusera. Jag har hittills gått ner 3 kilo. I risk för att detta ska låta som att jag tycker väldigt synd om mig själv så vill jag poängtera att jag förstår att detta inte bara drabbar mig men är så himla tacksam för tips om det finns :) Så mina frågor är: Har ni något supertips på vad ni får i er om ni varit/är i liknande sits som mig? :) Hjälper mediciner mot illamående även mot dålig aptit? :) Hur länge mådde ni illa och var det exakt samma nivå på illamåendet hela tiden eller fick ni i er mat vissa veckor? :) Fanns det något utöver mediciner och kosttillskott som fick er må bättre? :)