Min dotter är nu 5 månader. Sen hon var ca.4,5månad har hon fått s.k. smakupplevelser genom en dutt på fingret av min mat, t.ex. sötpotatis och avokado men vi har också erbjudit henne att suga/sutta på större frukt och grönsaksbitar t.ex. apelsin, gurka och broccoli. Kan tillägga att hon sitter bra i sin egen stol och har gjort sen 4 månaders ålder när vi äter middag. Det som jag märkt tydligt nu när hon börjar tycka det är litet spännande att smaka är att hon vill äta själv. Håller jag fram mitt finger med en dutt på så håller hon i det och suger på, har hon fått på sked så ska hon hålla skeden själv och har hon fått t.ex. en gurkskiva att suga på vill hon hålla den själv med. Jag har därför läst lite om BLW och funderat över huruvida man kan kombinera att ge större bitar av mat och t.ex. gröt eller pure på sked. Ni som har erfarenhet av BLW, funkar det att köra lite kombination av slät mat och större bitar?