Jag har verkligen försökt hålla i hatten och behålla lugnet, och jag känner mig ganska ändå lugn, men nu tänker jag att jag skriver här ändå för att kanske få höra lite erfarenheter ang detta och finna ytterligare lugn. Jag har precis gått in i vecka 20 och visst, man ser att en liten mage finns där nånstans men jag tycker inte alls den är så stor som den bör vara om jag jämför med andra i samma vecka. Dessutom har jag inte gått upp ett smack (inte ned heller för den delen) sedan inskrivningen i vecka 8. Jag har haft stora problem med illamående och kräkningar, trötthet och hormoner som härjat hejvilt. Men sedan vecka 16 har jag inte varit illamående, ätit kanske lite mer än vad jag normalt gör men liksom ingenting händer. Precis ALLT har sett bra ut, allt från ultraljud till mina provsvar så det känns ju betryggande.. men jag vill ju liksom känna mig gravid, och se gravid ut! 🤣 Jag tycker mig känna lite fladder där inne då och då, men det är så diffust så jag vet inte om det är bebisar eller inte.. 🤔 Innan jag blev gravid var jag på väg ned i vikt i en rasande fart, och detta avstannade ganska exakt när jag blev gravid och där har jag stannat sedan dess. Jag har ju fortfarande en del att ”ta av” och jag hoppas väl på att det kanske är en av anledningarna till att det är som det är.. 🤔 Att dom tar energi från mina egna reserver så att säga. BM säger att allt ser fint ut, och jag tror ju såklart på henne.. men det skulle vara intressant att höra om någon annan haft det lite samma lika som jag. Jag ska på RUL nu på onsdag och känner mig lite smått rädd att dom liksom är för små, att nåt är fel liksom. Det är väl det de flesta oroar sig för kan jag tänka, så det är väl inte så konstigt men ja.. låt höra på era erfarenheter tack! 😀☺️