Jag fick barn för 16 veckor sedan. Åkte på grad 3 bristning som precis läkt men har fortfarande känningar från analen o lite läckage därifrån. För 3 veckor sedan lyckades vi ha penetrerande sex för första gången, då utan kondom pga det skavde för mkt med kondom. Ska nämna att jag haft problem med beröring där pga blivit överkänslig efter förlossning och fick tips från gynläkare att utsätta området för ” må bra beröring” så att området vänjer sig vid det o slutar signalera smärta. Så vi har testat med några veckors mellanrum att mysa och alla gånger kändes omöjligt så fort man närmade sig penis då det stack till i underlivet och hålet kändes ” stängt”. Vi lyckades som sagt ha sex för 3 veckor sedan för första gången men avbröt ganska fort pga kände obehag i bristningsärret. Sedan dess har jag haft känningar som mensvärk som jag först trodde var ägglossning. Den värken har kommit och gått och just nu har jag haft det konstant i några dagar. Inget tecken på mens och igår var beräknad mens för mig. Tog clear blue digitaltest igår som visade ” inte gravid”. Har haft min mens 2 gånger sedan avslaget slutade och ammar inte. Finns det nån chans att jag är gravid? Är helt skräckslagen då jag känner inte igen värken i magen, kan inte minnas att jag hade det de två andra gångerna jag fick mens efter förlossningen😣