Hallo, blir nog ett längre inlägg än vad jag hade tänkt, men...haft molande mensvärk dom tre-fyra senaste dagarna nu, men den är inte jätte intensiv, utan kommer och går varje dag, men kvällarna & på morgonen innan man stiger upp ur sängen gör de som ondast, och i mellanåt så känns de som lite stickningar i ljumsken typ, och strålar ut lite i ena låret, en konstig känsla jag inte upplever i vanliga fall, och e Såååå trött kan jag tillägga & gasig i magen & även mer flytningar än vad jag brukar ha, och lite smått illamående till o från.. Men har väldigt lätt för att må illa så de kan jag inte riktigt gå på som någon symtom. Har en son sen tidigare & var annorlunda då, men vet att varje gravidetet aldrig är den ena lik liksom. Hade ÄL för 3 dagar sedan och i min kalender har jag & min kille haft sex varje dag som jag e fertil. Men detta är första månaden som jag inte har preventivmedel, haft nuva ring i ca 4 år men började må dåligt av dom nu förra månaden så tog beslutet att ta ut den lite innan & dom var mensen jätte kort, om de är 11 dagar kvar till min nästa mens, och får Alltid rejäl mensvärk precis 1 vecka innan mensen kommer. Men är ju inte helt 100 på om jag ens har ÄL nu eftet nuvaringen, har alltid haft jätte ont runt den tiden den ska komma, både med ringen & även nu utan. Någon som vet va de kan innebära? Kan de va att det är något som har tagit sig och man kan vara gravid redan nu första försöket?