Så var den hemska nästäppan tillbaka även denna graviditet. Blir så trött. Dum som jag var började jag med nezeril. Den hjälpte en vecka men sen började effekten att avta och jag började då med otrivin. Den var underbar. Vissa dagar räckte det att använda en gång och vissa 2 gånger om dagen. Nu avtar effekten efter ca 4 timmar 😩 och jag har använt den ca en vecka så snart måste jag sluta med även detta. Det är jättesvårt att sluta för jag är så täppt att jag inte får luft alls med näsan. Om jag ska sluta får jag nog vara vaken hela natten. Har ni några bra tips så tar jag hemskt gärna emot dom. Högt under huvudet hjälper inte har provat. Saltlösning hjälper absolut inte ett dugg. Har även provat ett med havsvatten som inte hjälper heller. Fick hörs att jag kan prova ett kortisonsptej som heter Rhinocort eftersom jag är så långt gången i min graviditet, v 17. Någon som provar är och vet om det är lönt? Andra Tips?