Hej! Jag har (tråkigt nog) fått lite halvt skräck för att gå till barnmorska/gyn efter att jag satte in en hormonspiral för ca ett halvår sedan. Det var lång mycket värre än vad jag trodde att det skulle vara och jag höll på att svimma efteråt och mådde otroligt illa. Då jag och min man snart skulle vilja försöka oss på att skaffa en bebis till, fasar jag ordentligt för den dagen jag ska behöva plocka ut spiralen (jag kommer aldrig att sätta in en igen!). Jag mår illa av bara tanken på det! Vad är er erfarenhet av att plocka ut en hormonspiral? Jag förstår självklart att detta är väldigt individuellt, men upplevde ni samma smärta/obehag som vid insättningen av den? Mest så att jag vet vad jag har att vänta mig. Var inte alls förbered på den smärta och det obehag som jag upplevde vid insättningen.. Tackar på förhand :)