Orolig som man är så kan jag inte riktigt släppa detta. Igår kväll efter maten började jag få ont i magen. Uppsvälld, gasig och ont. Det höll i sig hela kvällen. Senare går jag på toa för att kisa och får färsk blod på pappret, varav att jag gråter som en bebis och misstänker missfall då jag hade ont i magen innan. Men blödningen avtog ganska snabbt och det var en lite lättare blödning. ( läst att detta är vanligt under graviditeten ) Men har nu på morgonen fortsatt ont i magen, långt ner i magen mest på vänstra sidan. När jag trycker där så är jag väldigt öm samt lite öm över hela magen. Har läst att livmodern växer ä, att det är normalt att man har lite ont. Men jag har så ont att jag helst ligger i sängen. Det typ hugger på något konstigt sätt när jag gör olika rörelse. Samtidigt känns det som jag har har massor med gaser som vill ut. Är även förstoppad och kan inte gå på toaletten ordentligt. Någon mer som har upplevt magont på det sättet? Vad tror ni de kan vara?