Hej alla hoppas jag är inte är ensam om detta... Jag och min kille har försökt få barn i nästan 1.5år och äntligen lyckades vi Trodde inte mina ögon när det stod Gravid 1-2 veckor på clerblue testet. Jag var inte alls beredd men blev överlycklig. Jag var så glad de första 2 veckorna mwn trodde fortfarande inte det var sant. Så jag gjorde ett tidigt ultraljud i v8 och den lilla var så söt. Hjärtat slog och jag fattade att detta är sant. Men jag är så sjukt nedstämd ledsen och apatisk kan knappt äta något och känns typ som jag nästan vill dö :S. Vill inte känna såhär ..Har ätit sertralin innan jag blev gravid 50mg och har fortsatt med det. Jag vill så gärna bli mamma och vill inte göra abort aldrig aldrig men rädd och känna såhär hela graviditeten och efter med. Är i v9 nu..Känner mig så elak och hemsk usch..Vill bara höra om någon annan känner /känt detsamma? ? Kramar