Hej! Jag är förstföderska och min slempropp gick nu ikväll. Annat än det så har jag molande typ ”mensvärk” i ländryggen och varit lös i magen typ hela dagen. Jag ringde in till förlossningen och ville egentligen bara ha råd om vad jag skulle göra och om jag behövde ringa hem min sambo som kommer befinna sig utomlands de närmsta 10 dagarna pga jobb. De tyckte att det var helt onödigt att ringa hem min sambo då det kan ta flera veckor enligt dom men sen sa dom att det kan också ta typ 1 dag det är så individuellt med hur förlossningen är och börjar. Sen att jag är lös i magen med diarré tyckte hon lät på mig som att jag var magsjuk (???) men om man läser på 1177 så står det att allt det jag känner faktiskt kan va början på latensfasen… Jag blir självklart superstressad och känner mig så sårbar i att jag faktiskt är själv hemma i nästan 2 veckor och min fråga är till er som fött barn förut: hur lång tid tog det innan er förlossning drog igång efter att Slemproppen gick?