Behöver lite råd, eller överreagerar jag? Jag har en svärmor som vill veta allt om mitt barn (hennes första barnbarn). I början var det mycket anklagelser mot mig t ex när bebisen grät, så hoppa hon på mig o sa vad har du ätit? (jag ammade då). Ska hon äta igen? Hon åt nyss kunde hon säga. Nu när mitt barn är lite större (8 månader), så är det mer kommentarer som har du gjort det, hon är inte trött hon vakna nyss (sov i 30 min brukar sova i 1h). Hon vill hålla henne hela tiden, fast hon är ledsen o vill va med sin mamma elller pappa,kan också störa mig på när hon pratar med mitt barn men det är riktat mot mig, t. Ex. Kryper du än? Vill du byta blöja osv, eller när hon pussar på mitt barn.. Men är också tacksam att hon vill hjälpa till men det blir för mycket och kommer in på min integritet och jag tar det personligt, även om jag vet att hon menar väl, så blir det ändå fel. Någon som har liknande "problem" vad ska man göra? Ska jag säga något?