Okej.. Alltså hörrni va f*n är det som händer med min kropp egentligen? I onsdags kväll (8/9-21) så läckte jag fostervatten, inte någon fors men jag stod upp och höll på att sätta upp en rullgardin så jag var ju vid fullt medvetande. Har aldrig känt en så lusig känsla, jag försökte knipa men förgäves. Sa till mannen att jag skulle kolla va de va. Bindan var blöt så den fick bytas men allt annat hade klarat sig, kom lite till när ja satte mig ned på toan. Ringde förlossningen i lugn och ro och berättade vad som hänt (det är vårt första barn, jag vet inte vad man ska göra) och hon sa att ja skulle stoppa in en ihopvikt handduk i trosan för att se om det fortsatte läcka under natten. Det läckte inte så jag lät bli att ringa dem igen (det var det vi hade kommit överens om). Dagen därpå skulle ja till min Bm och hon var övertygad om att jag hade kissat ned mig.. Alltså.. Jag har kissat ned mig förr å de kändes inte sådär.. Jag är ingen person som ger mig och lägger mig platt för läkare så jag sa bara som de va att de är helt omöjligt att de va kiss, jag vet hur det känns å detta va helt annorlunda. Hon höll ändå på sin teori.. Ja orkade inte å lät henne vara, de läcker ju inte längre åtminstone. Men NU kommer vi till det som jag är så jävla förvånad över och som jag behöver hjälp med att förklara, om någon kan... Ända sedan dagen innan jag läckte lite fostervatten så har jag haft molvärkar, lite starkare varje dag nästan. Dem känns i ryggen framförallt men strålar ned i ljumskar och lååångt ned i bäckenet/fiffi. MEN nu kommer vi till det konstiga! Värkarna försvinner inte om jag är uppe och rör på mig på dagen så hela dagen är full med värkar, oregelbundna sådana visserligen, men när ja ska gå å lägga mig så kan ja känna av kanske en enda värk innan jag somnar sedan är jag helt fri från värkar under hela natten... Jag förstår inte? Ger min kropp upp hoppet på att få ut ungen om jag somnar?🤔 Förlåt för långt inlägg men snälla hjälp! Idag har vi gått två dagar över tiden (bf+2)och jag är så jäkla trött på detta samt lite rädd för att bli igångsatt.. Min man får inte vara med på bb på de sjukhus som kan sätta igång mig, men han får vara med på bb på de sjukhus där jag får föda vaginalt... Kaos med denna jävla Coronan 😔 Mvh nervös