Hej! Jag heter Jacob Boman och studerar produktdesign på Malmö högskola. Jag är för tillfället mitt uppe i ett produktutvecklingsprojekt där jag har målgruppen gravida. Efter att från början haft inställningen "det finns garanterat drösvis med problem för gravida" så hamnade jag efter samtal med före detta gravida på problemet med mammakläder, och närmare bestämt vinterkläder. Efter vad jag tänker så behöver man köpa nya vinterkläder (framförallt) om man är höggravid under vintern! Hur handskas, ska ni handskas, har ni handskats med den problematiken? Är det ett problem alls? Skulle någonting som lät en använda sina vanliga vinterkläder vara intressant? Dela med er så mycket ni orkar och vill, här på sidan eller till min mail, Jacob.R.Boman@gmail.com Väldigt tacksam för svar! Med vänlig hälsning, Jacob Boman