Hej! Min pojk är 10 månader exakt och vägrar äta vanlig mat. I början när han började få smaka så gillade han det mycket, men nu har det gått så lång tid och han äter fortfarande bara ett par skedar. Vissa dagar vill han ju amma hela tiden för att han är hungrig och det är superjobbigt för mig, för jag vill inte amma mera. Jag har just nu väldiga problem med ryggen och är väldigt känslig, så det känns inte som rätt tillfälle att bara sluta amma tvärt heller. bvc sköterskan säger bara att jag ska ge det tid. Men come on, det har gått 6 månader. Och jaaaaaa jag har testat olika rätter, olika smaker, att bara ge en smak, att byta sort, osv osv osv. Han är ju en liten tjockis, så jag vet ju att han inte svälter, men jag vet inte hur länge jag ska orka ha honom hängandes vid bröstet och alla jobbiga kommentarer om att han är för stor osv. Jag känner mig ju jätte dålig som inte kan få honom att äta. Min sambo säger bara hela tiden att "vill han inte så vill han knte, låt honom amma då" Men det är ju lätt att säga för någon som inte behöver visa sig naken för andra människor hela tiden ; ( Snälla säg att jag inte är den enda med detta problem? Hur ska jag få honom att äta?