Hej! Har en aktiv och energisk 2,5 åring, oftast glad kille men problemet är att jag inte får honom att lyssna. Han kan tex sparka/slå /klättra på mig när jag sitter i soffan och ger bebisen mat och när jag säger till honom att sluta mamma får ont så skrattar han bara och fortsätter samma sak gäller om jag försiktigt puttar bort honom . Han skriker även extremt mycke då han pratar/ i tomma luften olika ord (han är jätteduktig på att prata så han försöker inte lära sig nya ord) eller bara tomskriker utan att vara arg i sott skrik eller sådant. Tex sp kan han sitta i matstolen och äta och vara nöjd men ändå skrika orden SUPER högt istället för att säga orden. Jag har provat att viska med honom och det fungerar typ 2 min sen skriker han orden igen, har såklart provart säga till vänligt men bestämt att sluta skrika har även sagt till på skarpen då jag allvarligt får tinitus när han ibland skriker hela tiden 😞 Hur ska jag få honom att lyssna? Hur ska jag få honom att sluta skrika