Har en dotter på 16 månader o en son på 5 månader, sonen var dock inte planerad blev gravid igen väldigt snabbt. Vill ha ett barn till men hur länge ska man vänta? Är det bättre o vänta tills sonen är minst 2 eller är det bara o köra? Många varande mig när jag blev gravid med sonen att Ohh e du redan gravid igen ( precis som om dem tänkte gör ni inget annat) det skulle bli så jobbigt med 2 tätt o jag skulle aldrig klara av det M.m det har funkat super trots att min man genomgick en op när sonen var 3 veckor gammal o fick ligga inne o har fart ut o in på sjukan o fick en liten stroke i vintras, då var jag hemma själv med båda två i över 2 veckor i ett hus med ved eldas värme o vatten. Sist jag var på koll hos bm sa hon nu blir det vell inga fler barn. Vad är det för fel att skaffa barn tätt o antalet? Någon mer som har 3 barn tätt eller är i samma sits som mej?