Okej jag behöver lite erfarenhet från andra som gått igenom samma kanske… Jag fick missfall i vecka 6 fre 16/12 2022.blödde i 5 dagar. Tog första ägglossningstestet 25/12 som var negativt i följande dagar ända till 29/12. Tog en paus över nyårshelgen.gjorde ett nytt nu i söndags som hade en betydligt högre stegring.ungefär så den visar 1-2 dagar innan själva ägglossningen. Jag blev glad o taggad tänkte att nu borde den komma i dagarna innan helgen. Idag tog två tester ett vid 12 tiden och ett vid 16 tiden.HELT blanka! Så till min fråga. Är det möjligt att jag kan ha haft min ägglossning i lördags tillexempel? Så de var därför de var så stark i söndags? För det var nyårshelgen som de var två veckor sen missfallet hände och vad jag har läst mig till så kan ägglossning falla in redan då. Vad är er erfarenhet? När fick ni ägglossning igen? Super tacksam för svar och hjälp!