Hejsan. Jag hade ett fördröjt missfall som jag fick cytotec för när jag var i v 11, tvillingarna hade stoppat i v 6. Min fråga är; har provat med cb digital ägglossningstest som ger en glad gubbe de två dagar du är närmast ägglossning. Jag har nu haft sex 3 dagar på raken och borde ha ägglossning idag eller imorgon. Fick glad gubbe igår och imorse. Testade i em också för att kolla om jag fick utslag då också men det blev ingen glad gubbe. Funderar ifall äl testerna ger utslag på min gamla graviditet, men då borde väl det blivit en glad gubbe även på em? Men jag har inte haft gravsymtom på 6 veckor och beräknar jag denna missfallsblödningen som en mens så ska jag ha min ägglossning nu. Rörig fråga men hoppas på att bli gravid nu direkt. Vi vill så gärna ha en till. Nån som har erfarenheter av liknande?