Min dotter är 5 månader, får kryddmått pure vid lunch, lite gröt på kvällen. Jag äter bra, men blir aldrig mätt (eller bara för en kort stund). Jag äter väldigt sällan halvfabrikat, utan jag gör det mesta från grunden. Jag skulle kunna sitta och ha något i munnen hela tiden. Förstår inte hur jag de första månaderna kunde glömma av att äta ( var inte hungrig). Vände när bebis var 3 månader. Jag går hela tiden med ständigt sug! Blir galen! Jag dricker extra vatten och tänkte att det kunde hjälpa men icke. Hjärnan säger helst att choklad är det godaste, äter choklad och tycker att det är för sött och besviken varje gång. Smaklökarna har förändrats efter graviditeten då sött inte tilltalar mig längre i smak, men hjärnan vill ha det 😂 Helt skumt! Jag kan inte vara den ensam om att ha ständigt sug? Hur gör ni andra? Tips? Redan använt mig av kokt ägg, Fröknäcke, nötter som tilltugg i flera dagar.