Hej! Jag är väldigt känslig med allt som har med kroppen att göra. Kan inte ta ett blodprov, är rädd för graviditeten, rädd för förlossningen och har ångest över amningen. Detta är min första graviditet och eftersom jag inte gått igenom detta förut är jag livrädd för allt med detta att göra. Jag har haft panik över att bli gravid i flera år innan jag blev det eftersom jag visste att jag en dag kommer vara gravid eftersom jag självklart vill ha barn. Jag funderar på att bestämma mig för att inte amma, för att det ska kännas lite bättre i allt detta. Jag har aldrig känt att jag vill amma och det känns som man ska ha tur om amningen fungerar utan problem. Dock känner jag mig såklart som en dålig mamma för att jag inte vill men samtidigt känner jag att jag måste få bort en del ångest för att jag ska kunna se positivt framåt. Jag blir mer och mer rädd och får mer och mer ångest ju närmre fl jag kommer. Snälla ge mig råd! (Inga spydiga kommentarer)