Jag hade min ägglossning den 16 nov och då hade vi 2 stycken oskyddade samlag samma dygn. Även dagarna innan och 1-2 dagar efter själva ägglossningen också. Vi har medvetet legat i för att helt enkelt inte bli snuvad på någon av dessa största dagar till önskad graviditet. Endast 2-3 dagar efter min ägglossning så har jag fått molande värk/öm i högra delen nere vid magen, alltså äggstocken. Kan känna en aning i vänster del också, men inte alls lika märkbart och påtagligt. Det här har nu börjat göra lite ondare. Och nu idag på jobbet så fick jag väldigt ont i högra höften också. Och det här kryper sig bak längst ryggen till svanskotan och runt om. Jobbig värk som är ihållande hela tiden mer eller mindre. Känner av ett lätt illamående tryck precis vid mellangärdet tidigt på morgonen när jag vaknat. Men det avtar när jag stigit upp och kommit igång en liten stund på morgonen. Vad kan det stå för? Vad är det jag känner? Jag har aldrig ont eller värk efter en ägglossning. Det händer aldrig för mig. Däremot så känner jag i stort sätt alltid av ägglossningen några dagar innan den ska äga rum. Ömheten/värken känns lite främmande dock.