Hej jag är gravid i vecka 10. Det var oplanerat men vi båda vill behålla det. Vi är 22 och 23 år gamla och har fast jobb samt går i skolan för vidare utbildning. Min sambo tycker väldigt mycket om öl och varje till varannan helg dricker han iaf 8 öl på en kväll och blir skapligt dragen. Jag tycker det kan vara lite jobbigt och han blir dryg men just nu så är ju bäbis i mage så det skadar ju inte den. Men när den är född så vill jag INTE att den ska behöva se pappa full varje vecka. Är det ok att förbjuda alkohol hemma? Tänker att om han ska dricka så får han dricka borta och sova borta för det sista jag vill är att han ska bete sig illa när barnet är i närheten. Isåfall vad kan jag säga? Han tycker inte att det är något problem och han förstår inte mig när jag säger att det är jobbigt för mig när han är full.