halloj. beräknad bf igår.. så har gått 1 dag över idag. Vaknade imorse kl 06 av mensvärk som gick över efter kort stund. Tog morgondusch och fick 2 korta mensvärkar igen. Blev fundersam så tog fram en värk-app och klockade.. har alltså hela dagen (13,5 timmar nu) haft dessa skärande mensliknande smärtor till och från. de kommer med 5-14 minuters mellanrum och varje smärta (värk?) håller i ca 40-60 sekunder. Förlossningen sa att det kan hålla på såhär i ett dygn till om jag har otur.. men jag var välkommen in när som helst om jag inte kan hantera smärtan. (föredrar att vara hemma då jag i värkpauserna trivs med min egen säng, min egen dusch och kunna laga pannkakor i värkpauserna som nu hehe) Men känner någon igen min beskrivning på smärtan? Är det värkar när det känns som mensvärk i ett bälte runt ryggen, som kommer var 5-15 minut och håller i sig 40-60 sekunder? jag känner att jag börjar bli utmattad men käkar redigt och sover i de korta pauserna när smärtan väl avtar. Så än så länge är det hanterbart även fast det känns som jag ska tuppa av när själva smärtvågorna kommer.. åh.. Vill bara det ska sätta fart. inget vatten har gått än, ingen slempropp eller blödning vill jag tillägga.. :(