Hej, Är nu i v. 40+1, haft ihållande regelbundna förvärkar (ca 6 min intervall) varje natt i 4 dygn och knappt sovit något, dom börjar vid 00 och har hållit på till 06-07 på morgonen. Inatt var inget undantag men vid 05:00 tiden så ändrade värkarna karaktär och värkarna blev mer smärtsamma och dessutom fick jag ont bak i ryggen vilket jag inte haft innan. Vid 10 gick jag på toaletten och fick då ut en blodig slempropp, har tidigare bara fått genomskinliga bitar i några veckor, har även fortsatt ha blodiga flytningar under dagen. Ringde förlossningen och dom tyckte det lät som att det var igång men att jag skulle var hemma tills smärtan blev ohanterbar (vilket var väntat, ville bara rådfråga om blodet). Tycker dock att värkarna som kommit under dagen gjort väldigt mer ont än tidigare men det har varit väldigt oregelbundna. Somnade i soffan mitt på dagen och vaknade 30 min senare, fick en värk, somnade 30 min till och sen har värkarna varit mellan 6 min och 20 min intervaller? Innan jag somnade låg dom åtminstone mellan 6-9 min…. Känns bara som att min kropp lurar mig och jag är så fruktansvärt trött. Kan kroppen pausa värkar för att få sova och sen starta igen? Förlåt långt inlägg men jag känner mig så dum och min kropp känns värdelös 😔