Hej! Jag får typ lite panik, är gravid i v36 och min sambo är iväg på jobb denna helg (flera timmar bort) Vet inte om jag överanalyserar, men allt började med att jag igår fick rosa/orange slime flytningar, så pass att jag fick byta till nya torra trosor och sätta i en binda, under kvällen fick jag lite ont i ryggen och mådde illa men tog två Alvedon, åt lite mat, duschade och gick i säng. Inatt vaknade jag drygt 1 gång i timmen i smärta, men kunde ändå somna om ganska fort igen. Från 07 låg jag i sängen med smärta och vid ca 07:30 fick jag springa in på toan då det kändes som jag kissade på mig lite (eller känslan när man helt plötsligt får en mensflod) Fick igen byta trosor, och på med torra samt binda. Nu är flygningarna mer ljusrosa/genomskinliga. Hade lite ont som kom och gick, men tänkte att det mest är i mitt huvud. När jag insåg att jag behövde blunda och andas när smärtan kom började jag misstänka att det är nog värkar, men kan ju lika gärna vara fejk som slutar, eller förvärkar. Ringde in till förlossningen och förklarade allt, värkarna är ca 20-40 sekunder och kommer med 300s intervaller. Barnmorskan menar på att jag har UVI och ska lämna urin imorgonbitti. Ringde sen min sambo och förklarade allt, stackaren som är så långt bort nu med. Nu under eftermiddagen (från sig 16) har ”värkarna” börjat göra mer ont, stramar ut i ryggen och jag behöver verkligen andas när de kommer. Vet inte om jag varit helt upptagen med detta idag, men kan inte minnas att jag uppfattat lika mycket fosterrörelser. Nu sen 17 kommer inte värkarna lika ofta, men de är intensivare och gör mer ont. Hur hade ni gjort?? Borde jag be min sambo komma hem? Känner mig som en häxa om jag tar hem han fastän det bara är falska värkar som kommer gå över