Jag har bf i morgon men känner starkt på mig att det inte blir för jag känner knappt sammandragningar och har inte gjort under hela graviditeten. Jag vet att man med största sannolikhet går över tiden som förstföderska men HUR ska jag stå ut med denna väntan?! Jag är orolig och känner på mig att det blir igångsättning för mig och det blir ca 9 dagar efter bf. Eller kan man gå från noll sammandragningar till starka värkar? 🤷‍♀️ Är så fruktansvärt trött på att vara gravid!! Och det är så många bekanta och familj som tycker det är "spännande för nu är det så nära!!" Ja just det men jag känner inte ett skit, skulle nästan kunna gå och jobba några arbetspass för att få dagarna att gå... Hur var det för er som gått igenom de här sista veckorna? Finns det någon som kan ge lite positiva berättelser så jag känner mig stärkt? 😊🙏