Hej! Enligt sista mens så ska jag idag vara i v 8(7+0), gjorde vul igår och det de såg var bara ett ”svart hål” hinnsäcken/fostersäcken, antar jag? Men inget embryo, de såg tjocka slemhinnor och svullet vid äggstockar som det ska vara när man är gravid. Så antingen misstänker de att jag blev befruktad långt senare än jag ”borde” enligt mens och då att jag är i v 5(4+nånting) eller att min graviditet stannat av.. jag plussade för 11 dagar sedan(alltså 6 dagar EFTER bim) och innan dess var det negativt. Ett tecken på att jag kanske blev befruktad senare än jag borde. Men det betyder att jag måste plussat i typ v 3-4, är det möjligt? De mätte hcg i blodet igår och ska tillbaks på söndag på gyn för att ta nytt och så kommer de ringa mig på eftermiddagen och berätta om det stigit, har det de så är allt som de ska och har det inte så har jag fått ett MA .. någon som varit med om liknande och det slutade bra? Har hört från 2 st som varit med om samma och bebisen överlevde. Är så orolig.