Hej, vi har 3 barn (9,6 och 2). Vårt mellersta barn fick diagnosen ADHD för ca 1 år sedan och jag känner mig så himla kluven. Vi är helt slutkörda här hemma, jag känner mig som världens sämsta mamma. Det är utbrott på utbrott, han sparkas, slås,rivs,bits,nyps, drar i håret och skriker och säger så himla fula ord att mamma hjärtat totalt bryts ner. Har försökt med allt känns de som och vi har kontakt med prima, soc, ansökt om stöd från LLS och rehabiliteringen. En ny utredning angående hans mentala utveckling (eller vad man säger)ska göras. Vi håller även på att byta skola då de i denna skola inte alls har förståelse för honom och bara är otrevliga. Är de nån som känner så här? Jag känner mig så ensam. Vågar knappt träffa nya människor för tycker de är så jobbigt med alla dömande/oförstående blickar och alla förbaskade GÖR SÅ HÄR kommentarer. Vet inte vad jag ska göra, ge mig era bästa tips?