Mina flickor har svullna polyper i näsan båda två som måste opereras. Dom snarkar vakna som sovande och när dom är sjuka täpper det igen rejält för dom. Nu var dom bokade för operation på onsdag, dock har dom haft feber hela helgen och är super förkylda, och då får dom inte opereras :-( Min fråga är om det finns något jag kan göra för att underlätta för som? Några tips? Jag ska självklart ringa till läkaren också idag men har ringt så ofta och känner inte att jag får någon hjälp. Blir så orolig för dom på natten eftersom det låter som om dom i intervaller inte andas på några sekunder för att dom snarkar så starkt, ännu värre nu eftersom dom är förkylda. Vi har provat både nässpray och saltlösning utan resultat. Provat med att lägga dem högre med huvudet också och att ge dem något varmt att dricka innan läggdags. Tacksam för hjälp!