Behöver alla tips och råd jag kan få! Min lilla tjej på snart 6 veckor har problem med sin mage och haft sedan hon var ungefär en vecka. BVC har gett råd som att byta ersättning till lemolac, ge minifom droppar (15 droppar/5 ggr per dag) och 3 ml laktulos/dag, men det verkar tyvärr inte hjälpa. Hon kämpar dagligen med att försöka bajsa och klämmer och tar i så hon blir alldeles röd, spänner hel kroppen och drar upp benen mot magen men det kommer ”bara” massa pruttar. Har vi tur bajsar hon en gång per dag och då är det väldigt mycket och inte hårt bajs utan löst och gulaktigt. I denna stund har hon dock inte bajsat på över två dagar och försöker kämpa hela tiden för att få ut något men det kommer endast gaser som luktar väldigt mycket. Jag ska lägga till att vi även har provat att byta ut d-dropparna till vattenlösliga, provat massage och att ”cykla” med benen men det hjälper tyvärr inte. Jag tar tacksamt emot alla tips och råd jag kan få som kanske kan hjälpa min lilla tjej. Enligt BVC så verkar det inte finnas så mycket mer man kan göra…