Har en kille på 4 mån som sedan han var 4 veckor TOTALVÄGRAT egen säng eller babynest. Det enda som fungerar är att han ligger på mig eller att jag håller om honom på nätterna. Dagtid kan han sova i vagnen/vaggan 20-30 minuter någon enstaka gång. Han har haft väldigt ont i magen/kolik och vaknar ofta på nätterna och spänner sig/blir ledsen så då har jag fått vagga, vagga och vagga honom i famnen. Så har i stort sett honom klistrad på mig dygnet runt.. Men nu de sista nätterna verkar magen lite lugnare och vi har försökt med värmemadrass, en av mina tröjor i sängen osv osv osv för att det ska fungera men inget går. Vi har försökt med egen säng till och från men det ger mig sån ångest för jag vet att det inte går, som igår höll vi på från 21:30 till 22:45 då jag gav upp. Jag sover ju som en kratta med honom på mig. Samt så stressad över att han aldrig kommer kunna sova i egen säng.. TIPS?! Hur gör man?! ”Alla” andra jag pratat med på familjecentralen osv har barn som sover i egen säng på nätterna och knappt vaknar mer än någon gång för mat.. man ska ju inte jämföra.. men blir så stressad och frustrerad, varför klarar vi inte av det om det går för andra?!