Hej Hej! Jag är mamma till en liten flicka som är 3 veckor gammal. Hon är mitt första barn så ni förstår att man undra en massa. Jag undrar om hur ofta era bebisar sätter i halsen? Hon sätter i halsen varje dag och jag går på nålar här hemma, det kan hända 4 ggr på en dag, ibland klarar hon det själv men det händer att jag måste ta upp henne då hon sätter i halsen ganska mycket och får ingen luft! Jag får nästan panik! Det händer aldrig när hon ammar, det händer alltid när hon ligger ner, jag har henne i upprätt ställning efter ammningen jätte längen, jag rapar henne och jag har även höjt madrassen men det verkar inte hjälpa så mycket, det händer ändå.   Skulle vilja ha lite lugnande ord från mammor som har eller har haft samma problem! Hur gör ni? Blir det bättre snart? Jag blir så orolig, vågar knappt somnar på nätterna. Tack på förhand! Carla H.