Har en bebis på 9 månader. Hon äter burkmat och klömmisar då jag aldrig lagar mat hemma (då jag har problem med kosten). Iallafall så är jag livrädd för hela den här ge bitar delen. Jag är ensamstående vilket gör det extra läskigt. Än så länge så har hon fått testa leverpastej i pyttesmå bitar, för några veckor sen fick hon även testa äta ris vilket gick bra i små mängder, samt att hon fått majskrokar som hon då håller i själv och äter tills ungefär halva innan jag tar bort då hon annars stoppar hela i munnen. Vad ska jag göra? Enda bvc har sagt är att separera bitar och pure. Jag tänker i mitt huvud då att jag ger henne mat först (pure på burk) och sen till slutet testa bitar, men vad kan jag ge henne som jag inte behöver vara livrädd för att hon ska sätta i halsen och hur ska jag ge det? Det måste vara någonting jag kan köpa som håller liksom då jag aldrig lagar mat själv hemma. Är så jävla rädd för att hon ska sätta i halsen och vet heller inte alls hur stora bitar hon ska börja med... Vet att jag är sent ute men jag uppskattar alla tips och tankar jag kan få, tack på förhand. Kan även tillägga att hon är 9 månader och fortfarande äter burkmat för 6 månaders då hon bara sätter i halsen av 8 månaders maten, bitarna är för stora.