Hej är just nu gravid i vecka 10 (9+5) och det finns nog dom som känner igen när jag säger att min sambo var helt mot att behålla barnet men han ville gärna ha ett ul innan han bestämde sig helt vilket jag kan förstå. Jag bokade ett tidigt ul och var på det i fredags den 14/11-14 det var skönt att veta att barnet mådde bra och allt såg ut som det skulle göra vilket var en lättnad tyckte jag, och nu återstod bara hans beslut. Visst han håller kvar vi sitt gamla beslut att han inte vill ha det och samtidigt så accepterar han vad mitt beslut blir och bestämmer jag mig för att behålla så accepterar han det han finns där och han stöttar och det är hans egna idé och jag vet att han menar det med så. Så nu sk jag bara ta och fundera några dagar till sen får vi se vad det blir visst jag är helt mot abort men det finns ändå i tankarna men vi får se jag återkommer om några dagar:) ps vill inte ha en massa kommentarer här som klankar ner på både mig och min sambo angående våra beslut D.s