Innan min graviditet vägde jag 65 kg och under graviditeten gick jag upp massor. Jag åt väldigt mycket godis men jag blev också otroligt vätskefylld, jag hade så mycket vätska i ben och fötter att jag hade jättesvårt att gå och väldigt väldigt ont. Exakt hur mycket jag gick upp vet jag inte, då jag inte vägde mig innan förlossningen, men 5 dagar efter förlossningen stod vågen på 89kg. Galet tyckte jag och kände att jag måste sätta igång direkt. Jag började äta endast nyttig mat, var ute och promenerade varje dag minst en timme men väldigt långsamt. Jag födde min dotter med akut kejsarsnitt så jag har inte vågat mig på några magövningar ifall att man skulle råka paja muskulaturen. Nu är min dotter 4 månader och vågen står på 62,4, mindre än innan graviditeten så jag har tappat 26,4kg. Men jag har fortfarande kvar lite sladdrig ”bebismage”... hur gjorde ni för att bli av med den? Ge mig massa tips nu :)