Hej, Finns det någon annan ung person där ute som går i seriösa bebistankar? Bara jag tänker tanken att få bli en familj så börjar det pirra i kroppen av glädje och längtan. Mitt största problem är att jag är ung och min sambo vill vänta nåt år till. Jag blir 20 om någon månad, men jag känner ändå att jag kommit någorlunda långt i mitt liv. Vi har precis köpt hus tillsammans, han har fast anställning som snickare och jag pluggar och jobbar. För några år sedan drömde jag att jag höll min nyfödda son i mina armar och enda sen dess har jag varit eld och lågor över att få skaffa en familj. Men det har aldrig känts som det varit dags, men nu känner jag verkligen att jag vill. Min sambo och jag fantiserar ofta tillsammans om hur det vore med en son eller en dotter, vi sitter och fnittrar och blir alldeles bubbliga av glädje när vi tar upp det. Vi pratar om vilka namn vi tycker är fina och liknande. Han vill ha barn men vill att allt ska bli stabilt med ekonomin och sådär först, vilket jag förstår och håller med om. Jag bli klar med mina studier om nästan precis ett år. Har vi för bråttom? Jag längtar så efter att få bli en familj, men vill gärna ha lite tips och råd. Vill absolut inte göra något förhastat. Någon där ute som kanske är ung och har/haft samma tankar? Hur slutade det för er? Jag är mest orolig över ekonomin, jag vill inte bli utan tak över huvudet och vill gärna ha råd att ta med min son/dotter på utflykter och liknande.. Vore kul att ha någon att skriva med Mvh Lisa